Ugrás a tartalomhoz

Fizetési és szállítási módok

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a tájékoztatást! Amint megrendeli a terméket, automatikus visszajelzést küldünk e-mail-ben a megrendelés beérkezéséről, mely tartalmazza az Ön által választott fizetési- és szállítási mód díját, valamint a termék árát és a várható elkészülési időt.

 

Szállítási módok előreutalással:

 

DPD futárszolgálat igénybevételével: 1310 Ft.

Miután megérkezett a termék ára a bankszámlánkra, 2-4 napon belül elkészítjük a megrendelést és átadjuk a DPD futárszolgálatnak, mely 1 munkanap múlva kézbesíti Önnek. Önnek Lehetősége van a csomag útját nyomon követni. A csomag várható érkezéséről e-mail-ben értesíti Önt a futárszolgálat. Sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek új időpontot. 

 

Ajánlott levélként a Magyar Postán keresztül küldve: 500 Ft

A megrendelt terméket ajánlott levélként küldjük el Önnek a Magyar Postán keresztül. Ez az ár egy termék szállítására vonatkozik. Az árak súlytól függően változhatnak. Igényelhető elsőbbségi levélként küldés is, ennek további költsége van.

 

Webox kihelyezett csomagautomatában: 699 Ft

Csomagját átveheti az Önhöz legközelebb eső Webox csomagautomatában. Fix ára 599 Ft előreutalás esetén. Önnek lehetősége van bankkártyával is fizetni. Online csomagkövetés, a csomag éjjel-nappal, munkaszüneti napokon is átvehető. Várható kiszállítás 1-2 munkanap.

Itt lehet megkeresni az Önhöz legközelebb kihelyezett Webox csomagterminálokat.

 

PikkPakk Ponton: 850 Ft

2 munkanap alatt szállítják az átvételi pontra. Lehetőség van online csomagkövetésre. E-mail-ben és sms-ben értesítik Önt a csomag megérkezéséről. A csomag 5 munkanap alatt átvehető. A csomagátvételi idő a PikkPakk Pont nyitvatartási idejétől függ.

Itt lehet megkeresni az Önhöz legközelebb található PikkPakk Pontot.

 

A szállítás díjai utánvétellel:

 

DPD utánvétel: 430 Ft + szállítási díj

A DPD futárszolgálattal rendelt áru utánvételi díja 430 Ft (10.000 Ft rendelési összeg alatt, 10.000 Ft rendelési összeg felett az utánvét díj növekszik.), szállítási díja 1310 Ft. Összesen: 1740 Ft.

 

Magyar Posta: min. 1600 Ft, mérettől függően + az ajánlott levél díja

Ajánlott levélként, utánvéttel: súlytól erősen függ a díjazás. A minimum ár utánvéttel 2100 Ft (10.000Ft rendelésösszeg alatt, 10000 Ft felett magasabb.) Ha ezt a fizetési- és szállítási módot választaná, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kreatív+Hobby adminisztrátorával a honlapon a „Kapcsolat” oldalon. 

 

Webox: 140 Ft + szállítási díj

Webox-ban az utánvét díja 10.000 Ft rendelés alatt 140 Ft, a szállítási díj 699 Ft. Összesen: 839 Ft.

 

PikkPakk Ponton: 265 Ft + szállítási díj

PikkPakk Ponton 10000 Ft rendelési összeg alatt 265 Ft az utánvét díja. Szállítási díjjal együtt összesen: 1115 Ft.

 

Személyes átvétel:

Önnek lehetősége van előre egyeztetett időpontban és helyszínen személyesen átvenni a csomagját Budapesten  illetve Érden. Ebben az esetben nem számolunk fel szállítási díjat, de csak készpénzzel lehet fizetni.

error: Content is protected !!