Ugrás a tartalomhoz

A szerzői jogokról

Kedves Olvasóim, Alkotótársaim!

Bejegyzéseimben saját munkáimat mutatom be abban a reményben, hogy másoknak is megtetszik és szeretnék elkészíteni. Ehhez részletes útmutatót adok. Saját ötleteimet, módszereimet saját fényképekkel illusztrálva írom le. Minden esetben, ha külső forrást vagy akár csak ötletet használok fel (akkor is, ha egészen mást készítek, csupán ugródeszkának, ihletnek használom fel mások munkáit), feltüntetem a bejegyzés alján, dőlt betűkkel a linket vagy egyéb formátumú (pl. könyvet, újságot) forrást. Ebből semminemű anyagi előnyöm nem származik.

Kérek mindenkit, aki a bejegyzéseim alapján elkészít valamit, hogy tartsa tiszteletben a szerzői jogaimat! Sok munkám van ebben a honlapban és a Kreatív+Hobby Alkotóműhely teljes honlapjára ugyanúgy vonatkozik a 1999. évi LXXVI. törvény – a szerzői jogról szóló törvény, mint bárki másra. Ezt jóhiszeműen betartom és elvárom, hogy engem is megtiszteljenek ezzel. Ezért kérem, amennyiben valaki felhasználja a bejegyzéseimet és közzé kívánja tenni bármilyen formában, linkkel együtt forrásként tüntesse fel! A nevezett törvény alapján az ötleteimet és a felhasználásukkal készített termékeket pénzért árulni nem szabad.

A Kreatív+Hobby Alkotóműhely honlapjára és a felületén található tartalomra szintén vonatkozik a Creative Common Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! szerzői jogvédelemről szóló magyarországi törvénye. 

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/

Köszönöm szépen a figyelmet és köszönöm szépen, hogy elismerik a szerzői jogaimat!

Tisztelettel, 

Otártics Éva

error: Content is protected !!