Ugrás a tartalomhoz

Stílusos konyhai felírótábla

Közzétéve itt: Díszítés, dekoráció, Egyéb, és Újrahasznosítás


Stílusos konyhai felírótábla

Rájöttem, ha azonnal felírom egy cetlire, amint elfogy itthon valami,  nem kell nagybevásárlás előtt sokat gondolkodni, csak letépem a bevásárlólistát és biztos nem marad ki semmi sem. Nálunk mágnessel könnyen rögzíthető az erre rendszeresített jegyzetfüzet a hűtő oldalára, de Édesanyámnál ez nem megoldható, így nagyon vágyott már egy falra tehető felírótáblára, melyen kéznél és szem előtt van a papír és a toll is egy helyen. Kapva-kaptam az alkalmon, mert rengeteg ilyen típusú ötletettel találkoztam már és örömmel vettem, hogy végre én is készíthetek egyet 🙂 Így ezzel a stílusos konyhai felírótáblával leptem meg Édesanyámat karácsonyonyi ajándék-kiegészítés gyanánt és nagy sikert aratott, nagyon tetszett neki.

Ez a konyhai felírótábla praktikus, csinos, jól illik a konyhába, gyorsan és könnyen elkészíthető. Ha van otthon feleslegessé vált fakanál és vágódeszka, használjuk fel és ne vegyünk újat! 

 

Alapanyagok, eszközök a stílusos konyhai felírótábla elkészítéséhez:

  • dekupázs lakk+ragasztó, ecset
  • vágódeszka, fakanál
  • 3 db. becsavarozható kicsi kampó
  • konyhai mintás rizspapír, olló
  • toll, kicsi, letéphető lapokkal teli jegyzetfüzet

 

A stílusos konyhai felírótábla elkészítése

 

Konyhai felírótábla: egyszerű alapanyagok

A tiszta és száraz felületű vágódeszka egyik oldalát vékonyan bekenjük dekupázslakkal, majd óvatosan rásimítjuk a méretre vágott rizspapírt. Száradás után átkenjük az egészet dekupázslakkal.

 

 

 

 

 

 

Konyhai felírótábla: dekupázsolunk

Két kampót egymással egy vonalban becsavarozunk a deszka két szélére, befűzzük a fakanál nyelét a jegyzetfüzet rugójába és rátesszük a kampókra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stílusos konyhai felírótábla

A tollat szintén egy kampóra (vagy akár egy szegre) tudjuk akasztani a deszka oldalán. Ha nincs a deszka nyelén lyuk, fúrunk rá egyet, ezzel tudjuk rögzíteni a falba vert szegre vagy csavarra. És már el is készültünk! Ilyen gyorsan és egyszerűen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Stílusos konyhai felírótábla

Related Post


Related Post



Legyél az első, aki hozzászól!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!