![A torta](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_200928-1024x576.jpg)
Ez egy egyszerű, jól variálható torta, amit mindenki szeret! A töltelék ízlés szerint változtatható, váltogatható, ezzel együtt a torta színei és ízei is izgalmasan alakulhatnak.
Elkészítés:
![A tészta](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_170540-300x169.jpg)
Palacsinta tésztát készítünk,
![Sütés](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_171019-300x169.jpg)
sok-sok palacsintát sütünk belőle,
![Az emeletek](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_170526-300x169.jpg)
majd egy magas karimájú tortaformába rakosgatjuk: egy palacsinta, rá egy réteg az egyik töltelékből (az enyém: darált dió, fügelekvár és vaníliapuding volt ma).
Kb. a karima közepénél néhány feltekert, megtöltött palacsintát a képen látható módon helyezünk el (természetesen teljesen befedjük az alsó réteget) – ez egy minta lesz majd a szeletekben. Ezután folytatjuk tovább a rétegezést, míg elérünk a karima tetejéig.
![A rózsa](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_201908-300x169.jpg)
Egyszerűen készíthetünk néhány palacsinta-rózsát is a tetejére: megtöltünk és feltekerünk 2-3 palacsintát, kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. Alul kicsit összenyomjuk, felül pedig széthúzzuk a tésztát, így alakulnak ki a rózsafejek. Körben ráültetjük őket a palacsintára. Érdemes piros lekvárral tölteni ezeket, mert szép színt ad a rózsáknak és a lekvár odaragasztja őket a torta tetejére.
![Tortakarima](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_200839-e1445454500477-300x254.jpg)
Ezután pár órára hűtőbe tesszük. Miután lehűlt, levesszük róla a tortakarimát.
Jó étvágyat hozzá!
![A rózsák](http://kreativeshobby.hu/wp-content/uploads/2015/10/20151021_200918-e1445454453728-1024x931.jpg)